Велики успех наших ученика!

Није ово свакидашњи наставни дан …31.мај 2024. је ове шк.године посебан ,  јер је последњи наставни , за наше осмаке,  мале матуранте . У овом дану се нижу сећања , славе успомене и пева о успеху ….Није ово растанак ово је почетак ове младости која жури да се отисне у свет одраслих. ЗАХВАЛНИ СМО  ШТО СМО БИЛИ ДЕО ЊИХОВОГ ОДРАСТАЊА, ЗАЈЕДНО СА ЊИМА,, РАСЛИ ,, СМО И МИ ! Срећни јер смо делили живот и имали прилику да се упознамо …Богатији смо !

Овај дан је и прилика да се подсетимо свих успеха наших ученика на на свим ранговима  школских такмичења ове шк. 2023/24.године , с циљем да се промовише успех као продукт труда и залагања , и мотивишу остали ученици , на исти пут радости који тај резултат доноси 1
Од  пливања ,атлетике , малог фудбала за девојчице,баскету, рукомета ,шаха… до   математике ,физике  ,биологије , српског језика и резултата на окружним нивоима на којима могу да им  честитају , заиста  сви Ипак важно ј е напоменути да  се ПЛАСМАН –  ТРЕЋЕ МЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ РАНГУ ИЗ СРПСКОГ , АНАСТАСИЕ РАДИШИЋ и НАСТАВНИЦЕ ЈЕЛЕНЕ РЕШИН ПОСЕБНО ВРЕДНУ,као и  !ПЛАСМАН СА РЕПУБЛИЧКОГ  У ШАХУ којим се   МОЖЕ ПОХВЛИТИ  ЈОВАН МЕСЕЛЏИЈА , уз  СОФИЈУ ПЕТКАНИЋ која се окитила  СРЕБРОМ НА ОЛИМПИЈАДИ – школа Србије ,У ПЛИВАЊУ  .
Хвала наставницима на ентузијазму и подршци без којих се  не бисмо могли похвалити оволиким учинком . 
Данас је ШКОЛИ БИЛО ПУНО ❤️ …
Остаће забележена сећања уз напомену да остајемо ..УВЕК ТУ…..БЛИЗУ ,кад пожелите да се вратите! 
Софија Петканић
Наставници 2024
Mеселдјија